Cadeauweken bij ten Cate | Alle combinaties mogelijk | Actievoorwaarden >

LtenCate

Retourneren

Retourtermijn

Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling dien je de artikelen te retourneren.
Is de retourtermijn van 14 dagen verstreken? Dan kunnen wij je retour niet meer in ontvangst nemen.
Heb je gekozen voor de betaaloptie Achteraf betalen? Dan dien je de gehele rekening te betalen om bijkomende kosten te voorkomen.

Controle

Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van de artikelen of de artikelen onbeschadigd en compleet geleverd zijn. Wanneer een artikel beschadig is,
verzoeken wij je vriendelijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met de klantenservice en dit te melden. Wij helpen je graag verder.

De retourvoorwaarden

Wanneer je niet tevreden bent over een bepaald artikel, dan kan je het artikel retourneren. Dit geldt ook voor actie artikelen en artikelen uit de sale.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen de termijn van 14 dagen, mag je het artikel bekijken en passen, net als in de winkel.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening. Wanneer je het artikel terugstuurt naar ons antwoordnummer, zullen er nooit retourkosten in rekening worden gebracht.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Producten waarbij een hygiënestrip aanwezig is, mogen enkel geretourneerd worden indien deze strip niet verwijderd is. Indien je de strip verwijderd, kunnen deze producten niet meer geretourneerd worden.

Snelle en goede verwerking

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel, is het van belang dat de pakbon van het pakket aanwezig is.
Zorg er daarnaast voor dat je de artikelen altijd terug stopt in dezelfde verpakking/hetzelfde plastic zakje als waar je het uit gehaald hebt.
Daarop zitten namelijk stickers die alle benodigde informatie bevatten om het artikel goed en snel te kunnen retourboeken.

Retourkosten

Je kunt je bestelling, binnen de retourtermijn van 14 dagen, gratis retourneren. Als je de gehele bestelling retourneert, worden de in rekening gebrachte verzendkosten gecorrigeerd. Behoud je een deel van je bestelling, dan betaal je voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van de bestelling de algemene verzendkosten (deze bedragen €4,95).

Verwerking retour

Het verwerken van een retour kan maximaal 2 weken duren. Binnen deze 2 weken kun je je geld van je retour terugverwachten.
Wij streven ernaar een retour binnen 4 tot 5 werkdagen te verwerken.

Retouradres

Het retouradres staat vermeld op de brief die is meegeleverd bij je bestelling:

Webshop antwoordnummer 149
7600 VB Almelo

Nieuwe bestelling

Als je via de webshop weer een nieuwe bestelling plaatst, brengen wij wel verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze nieuwe bestelling.
Dit geldt ook voor dezelfde artikelen in een andere maat of kleur.

terug

Loading...
Wacht a.u.b...