Sale bij ten Cate. Met kortingen tot wel -50% | Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis* |

LtenCate

Over TC WOW


TC WOW Beach is voor vrouwen door vrouwen. De collectie staat bekend om haar perfecte pasvorm voor elk vrouwelijk figuur. Door de verschillende modellen bikini tops en broekjes kan er eindeloos worden gecombineerd. De badmode is verkrijgbaar in lingeriespeciaalzaken en in sportspeciaalzaken, hierdoor is er altijd advies op maat.

TC WOW wil vrouwen een beachset aanbieden die haar een zeker en blij gevoel geven bij het dragen. De beachcollecties zijn geïnspireerd door de trends van het seizoen. Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardige kwaliteiten en innovaties voor een perfect zittende pasvorm voor bikini's, tankini's en strand accessoires.

Geschiedenis van TC WOW

Ontstaan TC WOW - 2010

In 2010 kwam Geert Steinmeijer met het innovatieve idee om een speciale BH op de markt te brengen. De BH bevat een bijzondere padding; de gepatenteerde L-Shape padding. De padding zorgt voor niet alleen een zijwaartse push, maar ook een opwaartse push. Hierdoor ontstaat een prachtige decolleté.

De BH werd een concept, en het concept werd een halfjaarlijks nieuw ingevulde lingerie collectie, onder de merknaam TC World of Women. Dit alles werd in samenwerking met Daphne Deckers ontwikkeld. Zij vervulde de hoofdrol in presentaties, de commercial en alle collectiebeelden, en was zodoende nauw betrokken en 'het gezicht' van TC World of Women.

Uitbreiding naar beachwear - 2011

Na de succesvolle introductie van de TC World of Women lingerie collectie in 2010, wordt in 2011 direct een verbreding van het merk toegepast. Dit in de vorm van een TC World of Women beachwear collectie. Prachtige bikini tops en bottoms, los te combineren, en natuurlijk bevatten de bikinitops ook de unieke L-Shape padding.

Loading...
Wacht a.u.b...