Sale bij ten Cate. Met kortingen tot wel -50% | Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis* |

LtenCate

De merken van L. ten Cate

L. ten Cate is de paraplu van de merken ten Cate, Tweka & TC WOW. Bij L. ten Cate worden ideeën, innovaties en trends ontwikkeld tot artikelen, als ondermode, lingerie, nachtmode & badmode. Het merk ten Cate biedt fijne katoenen ondermode, lingerie en nachtmode. Tweka biedt een uitgebreide collectie aan badmode. Zowel badmode voor de regelmatige zwemmer, als fashionable beach collecties. De collecties van TC WOW bestaan uit trendy beach badmode. Met onze drie merken zijn wij er voor het hele gezin.

Bij L. ten Cate vinden wij het belangrijk dat jij je prettig voelt. Dat kan alleen als de basis goed is. En als het om kleding gaat, dan zorgen wij van L. ten Cate voor die basis. De onderkleding van ten Cate, de badmode van Tweka en de beachwear van TC WOW zijn speciaal ontworpen om jou dat goede gevoel te geven. Wij maken kleding voor de hele familie. Dus ben je man of vrouw, jong of oud, klein of groot, op de officiële site van L. ten Cate vind je de basis die bij jou past.

Wij maken onze kleding voor iedereen die oog heeft voor kwaliteit en design. Alles draait bij ons om de ultieme pasvorm, want bij L. ten Cate vinden wij dat kleding gewoon goed moet zitten. Door te werken met hoogwaardige materialen, de beste stoffen en door aandacht te besteden aan de kleinste details, zit onze kleding gewoon goed. En dat een uitmuntende kwaliteit samen kan gaan met design bewijzen de prachtige collecties van ten Cate, Tweka en TC WOW. Gun jezelf dat prettige gevoel en laat je inspireren op de officiële website van L. ten Cate.

Loading...
Wacht a.u.b...