Sale bij ten Cate. Met kortingen tot wel -50% | Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis* |

LtenCate

Betalen

Bij L. ten Cate kun je betalen via iDEAL, Afterpay, Creditcard en Bancontact/ Mister Cash (België).

Betalen met iDEAL

Bij L. ten Cate kun je iDEAL gebruiken om voorafgaand aan de bezorging te betalen.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor www.ltencate.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.ltencate.com achteraf betalen tot een bedrag van €300 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 300. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Creditcard

Vul je creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code (deze staat vaak op de achterkant van de creditcard) en eventueel een extra wachtwoord in. Wij versturen de gegevens naar de creditcardmaatschappij. Retourneer je (een deel van) je bestelling, dan wordt het tegoed binnen zes weken op je creditcard teruggestort.

 Betalen met Bancontact/ Mister Cash (alleen België)

Met Bancontact/ Mister Cash kun je als Belgische rekeninghouder vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen bij ons afrekenen.

Betalen met Bancontact/Mister Cash bij L. ten Cate gaat als volgt te werk:

  • Vul je kaartnummer en vervaldatum in.
  • Identificeer je eigen bank in een beveligd scherm en keur de betaling goed.
  • Maak een keuze uit: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, AXA bank en VDK Spaarbank.

Staat jouw bank er niet tussen? Dan is het niet mogelijk om me Bancontact/ Mister Cash je betaling te verrichten.

Hoe lang duurt de verwerking van mijn betaling?

 De duur van de verwerking van de betaling is afhankelijk van de door jouw gekozen betaalwijze.

Winkel ik veilig bij L. ten Cate?

Bij L. ten Cate maken we voor onze online betalingen gebruik van een SSL-verbinding. Deze verbinding zorgt ervoor dat al je persoonlijke gegevens worden versleuteld. Hierdoor kunnen anderen jouw informatie en gegevens niet inzien. Daarnaast is het belangrijk dat je een sterk wachtwoord voor je account aanmaakt en je je wachtwoord nooit aan andere mensen geeft. Op deze manier kan er geen misbruik van je gegevens worden gemaakt.

L. ten Cate zal nooit zonder toestemming van jouw informatie verstrekken aan derden. Je contactinformatie wordt alleen gebruikt voor het verwerken van je bestelling en om onze diensten voortdurend te verbeteren. Hiermee voldoet L. ten Cate aan de geldende privacywetgeving en alle wettelijke voorschriften. Tijdens het betaalproces verschijnt links bovenin de webbrowser-balk de tekst 'Veilige verbinding' in het groen. Dit geeft aan dat je via een veilige verbinding je bestelling plaatst.

 

terug

Loading...
Wacht a.u.b...