Sale bij ten Cate. Met kortingen tot wel -50% | Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis* |

LtenCate

Over L. ten Cate

64 jaar geleden liet Loets ten Cate twee grote machines in een weiland plaatsen, vlakbij het dorp Geesteren. De jonge ondernemer had de kettingbreimachines vanuit Amerika laten overkomen om het Nederlandse damespubliek te kunnen overrompelen met naadloze panty’s, een Amerikaanse vinding en ook in Nederland al snel een revolutie. Rondom de machines in het weiland werd een grote fabriekshal gebouwd en ineens was Geesteren een belangrijke textielplaats geworden.

De keuze voor Geesteren was niet toevallig. Loets ten Cate zocht en vond een kleine, hechte gemeenschap waarvoor zijn bedrijf iets kon betekenen. Veel inwoners vonden werk in de textielfabriek. Andersom deed de gemeenschap iets voor het bedrijf: de medewerkers werkten hard en toonden zich loyaal. Bedrijf en dorp raakten wederzijds verbonden en samen wisten ze van de diverse merken van ten Cate grote successen te maken, nationaal en internationaal.

In 64 jaar is er veel veranderd. De consument, de markt en de winkels van nu zijn onvergelijkbaar met 64 jaar geleden. Toch is de basis van L. ten Cate onveranderd gebleven. Innovatie, kwaliteit en teamgeest waren en zijn nog steeds het fundament van het bedrijf. De machines in het weiland, de introductie van naadloos ondergoed, de L-shape, het zijn stuk voor stuk voorbeelden van het succes van ten Cate.

Loading...
Wacht a.u.b...